Bedankt Jeroen

Onderstaand verdrietig bericht kreeg ik zojuist via Tjitske Muller, Naamloze van het eerste uur en betrokken bij Theater Draad. Ik weet zeker dat ik namens ons allemaal spreek als ik de nabestaanden veel sterkte, rust en liefde wens bij het verwerken van dit verlies.

[ingezonden] Woensdag 17 februari j.l. is Jeroen Muller overleden. Hij was een hartstochtelijk ambassadeur van Draad en heeft ons vele mooie kansen geboden. Zijn persoonlijke missie om ‘mensen met mogelijkheden’, zoals hij mensen met een functiebeperking noemde, in media uitingen in beeld te brengen zonder dat daarbij de zichtbare beperking centraal staat, steunt Draad van harte.

Wij waren met hem plannen aan het maken om daar, met Draad als instrument, extra aandacht voor te krijgen. Met zijn fototentoonstelling ’In het wild’ had hij de ideale vorm gevonden om zijn missie uit te dragen. Die plannen gaan we verder uitwerken, want met Jeroen’s heengaan is niet het belang van zijn missie en onze betrokkenheid daarbij verdwenen. Draad weet uit ervaring hoe krachtig beeldvorming de perceptie van de ons omringende wereld beïnvloedt. Daar willen we graag een positieve draai aan geven!

Jeroen Muller, door Henk Jan Winkeldermaat (Punkmedia)

Op dinsdag 23 februari wordt er vanaf 15:00 een herdenkingsceremonie gehouden in Seats2meet.com (Moreelsepark 65 – Utrecht). De nabestaanden hebben aangegeven dat iedereen voor wie Jeroen belangrijk is geweest van harte welkom is. Na de ceremonie is er gelegenheid tot condoleren.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.