Ben jij de nieuwe Zinfo reporter?

In dit nieuwe jaar gaat Zinfo de straat op en eigen nieuws maken! Ik ben daarom op zoek naar zinvolle journalisten.We gaan de actualiteit anders belichten. Al was het alleen maar om andere, zinvolle vragen te kunnen stellen. Met de Zinfo rubriek Frisse Blik doe ik dit nu ook al, maar graag wil ik met … Continue reading “Ben jij de nieuwe Zinfo reporter?”

In dit nieuwe jaar gaat Zinfo de straat op en eigen nieuws maken! Ik ben daarom op zoek naar zinvolle journalisten.
We gaan de actualiteit anders belichten. Al was het alleen maar om andere, zinvolle vragen te kunnen stellen. Met de Zinfo rubriek Frisse Blik doe ik dit nu ook al, maar graag wil ik met eigen journalisten de straat op om zelf nieuws te maken.

Wat zoek ik?
Zinfo zoekt studenten, journalisten of andere mensen met een journalistieke interesse die graag écht zinvol nieuws willen maken. Kritisch maar oplossingsgericht.
Het zou allereerst gaan om enkele nieuws-items per maand.

Dus spreekt dit artikel je aan? 

En kun je je vinden in deze omschrijving?
Zinfo besteedt vooral aandacht aan positieve en inspirerende ontwikkelingen. Ook belichten we opmerkelijk en controversieel nieuws. Zinfo is van mening dat het belangrijk is om alles onder ogen te zien. Ook de negatieve dingen, zodat deze kunnen worden doorbroken of omgezet worden in iets positiefs. Bewustwording is immers de eerste stap voor verandering.
Dan ben jij misschien de nieuwe Zinfo reporter die straks zinvol nieuws gaat maken.
Interesse? Stuur dan voor 20 januari 2007 een mailtje naar info@zinfo.nl en ik vertel je graag meer hierover.

Vriendelijke groet,
Robbert Zoon
www.zinfo.nl

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.