Gezocht: Striptekenaar met humor!

Ik ben op zoek naar een striptekenaar die tijd heeft om in korte tijd 26 beelden te tekenen. Het eindresultaat is een klein boekje voor MBO-leerlingen. Ze krijgen een goed en slecht voorbeeld te zien waarin de hoofdpersoon een sollicitatie/stagegesprek voorbereidt en voert. In eerste instantie is het een opdracht van mijn opleiding en het … Continue reading “Gezocht: Striptekenaar met humor!”

Ik ben op zoek naar een striptekenaar die tijd heeft om in korte tijd 26 beelden te tekenen.

Het eindresultaat is een klein boekje voor MBO-leerlingen. Ze krijgen een goed en slecht voorbeeld te zien waarin de hoofdpersoon een sollicitatie/stagegesprek voorbereidt en voert.

In eerste instantie is het een opdracht van mijn opleiding en het budget is niet zo groot: € 100 euro. Maar er is wel een grote kans dat het ROC waar ik werk het boekje in grote oplage wil laten drukken, dan wordt het budget veel groter uiteraard.

Heb je interesse? Stuur een mail naar me met wat eigen werk en ik stuur je het script toe zodat je weet hoe de beelden eruit moeten zien. Hopelijk tot snel!

Deadline: eind januari

Opdrachtgever: Stefanie van Woerkom

Mailadres: s.woerkom@chello.nl

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

4 thoughts on “Gezocht: Striptekenaar met humor!”

  1. Allen en iedereen heel erg bedankt voor het reageren! Ik heb door deze oproep een erg goede tekenaar gevonden en volgende week is het product klaar!

    Groetjes Stefanie

  2. Ranjit Dommisse heeft de tekeningen gemaakt. Ik heb het eindresultaat gezien en dat is helemaal leuk!

Comments are closed.