Brabantse huiskamerjamsessie 20 november

Lieve Naamlozen,
Vrijdag 20 november, komende vrijdag dus, gaat het er dan toch van komen: De Naamlooz huiskamerjamsessie! We nodigen je Van Harte uit hierbij aanwezig te zijn. Om deelgenoot te zijn van een swingende Brabantse Naamlooz.

We starten vanaf 17.00 uur in Liempde aan de Boxtelseweg 62 en gaan door tot de laatste weg is 😉 Breng je instrument (of een muzikant) mee. Er is trouwens ook ruimte voor het voordragen van je verhaal, retoriek, column of wat je maar met ons wilt delen. En als je alleen jezelf meebrengt, is dat natuurlijk ook top. We hebben een klein podiumpje, dus het komt allemaal goed. Om de kosten ook aangenaam te houden, willen we je vragen zelf wat eten/drinken mee te brengen naar Liempde. Een BYO (Bring Your Own) dus, zoals we al vaker hebben gedaan.
Aanmelden hoeft niet, behalve als je vervoer wilt van station Boxtel  naar Liempde. Hiervoor stuur je even een mailtje naar Ingrid op: contact@iamoneworld.com zodat ook de logistiek gladjes kan verlopen.
Graag treffen we je en gaan we samen genieten van alles wat komt,
met Liempds liefs en Bossche groet,
Nadja van Berkel en Ingrid van den Boogaard,
kartrekkers Naamlooz Brabant
en Wikidoe
p.s. mocht je in the mood zijn om helemaal te relaxen…dan willen we de sauna wel voor je aansteken. Breng je dan wel handdoeken e.d. zelf mee?

naamlooz is een informele en laagdrempelige borrel in Utrecht, Amsterdam, Groningen, Arnhem en nu dus ook in ‘s-Hertogenbosch. Voor wie naamlooz nog geen begrip vormt, verwijzen we naar de website: www.naamlooz.nl/veelgestelde_vragen.html

feiten:
Huiskamerjamsessie (bij Marcel, Nadja, Xerah en Juultje thuis)
Boxtelseweg 62
5298 VD Liempde
= met de auto: Komend uit de richting ‘s-Hertogenbosch en uit richting Eindhoven: A2 afrit 26 ‘Liempde’ / bij stoplicht rechtsaf/ 2e huis aan de linkerkant.
= met de trein: uitstappen bij station Boxtel en even wachten tot we je ophalen (graag vooraf even aanmelden via mail bij Ingrid)
in geval van even de weg kwijt zijn: bel Nadja mobiel: 06-20034562

One thought on “Brabantse huiskamerjamsessie 20 november”

Comments are closed.