Brabantse (huiskamerjamsessie) Naamlooz

Brabantse huiskamerjamsessie
Lieve Naamlozen,

De laatste vijfde vrijdag van 2009 valt op 30 oktober aanstaande! Het is dus een soort van oudejaarsfeest voor ons. Dit willen we niet zomaar voorbij laten gaan en op de zo kenmerkende en fijne naamlooz (lees: ongedwongen) wijze vieren. We nodigen je Van Harte uit hierbij aanwezig te zijn. Om deelgenoot te zijn van wat weer een swingende Brabantse naamlooz wordt.

Zoals gewoonlijk komen we rond 17.00 uur bij elkaar bij de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch. Daar borrelen we wat, om vervolgens rond 18.00 uur naar Liempde (het liefste dorpje van Brabant) te vertrekken. Rond 18.30 uur starten we daar met een huiskamerjamsessie. Als je tenminste je instrument (of een muzikant) meebrengt. Er is trouwens ook ruimte voor het voordragen van je verhaal, retoriek, column of wat je maar met ons wilt delen. En als je alleen jezelf meebrengt, is dat natuurlijk ook top. We hebben een klein podiumpje, dus het komt allemaal goed. Om de kosten ook aangenaam te houden, willen we je vragen zelf wat eten/drinken mee te brengen naar Liempde. Een BYO (Bring Your Own) dus, zoals we al vaker hebben gedaan. Bij de Verkadefabriek betaal je de drankjes zelf.

Aanmelden hoeft niet, behalve als je vervoer wilt van de Verkadefabriek naar Liempde of als je met de trein naar Boxtel reist en dus even van het station gehaald wilt worden.
Hiervoor stuur je even een mailtje naar Ingrid op: contact@iamoneworld.com zodat ook de logistiek gladjes kan verlopen.

Verkadefabriek (vanaf 17.00 uur)
-als je ons daar niet ziet, bel Nadja dan even op haar mobiel 06-20034562

Huiskamerjamsessie (vanaf 18.30 uur)
(bij Marcel, Nadja, Xerah en Juultje thuis)
Boxtelseweg 62
5298 VD Liempde
= met de auto: Komend uit de richting ‘s-Hertogenbosch en uit richting Eindhoven: A2 afrit 26 ‘Liempde’ / bij stoplicht rechtsaf/ 2e huis aan de linkerkant.
= met de trein: uitstappen bij station Boxtel en even wachten tot we je ophalen (graag vooraf even aanmelden via mail bij Ingrid)

Graag treffen we je en gaan we samen genieten van alles wat komt,

met liempds liefs en Bossche groet,

Nadja van Berkel en Ingrid van den Boogaard,
kartrekkers Naamlooz Brabant
en Wikidoe

2 thoughts on “Brabantse (huiskamerjamsessie) Naamlooz”

  1. Others, such as the UK, Germany, Norway, Austria, and Denmark do not seem to be that far behind. ,

Comments are closed.