creatief / ondernemend borrel seats2meet Utrecht 29 januari

Ingezonden door Karin Ramaker

Katja Linders (katyo.net) vroeg zich af hoe ze dat nou wilde gaan aanpakken; netwerken is best belangrijk als je jezelf wilt orienteren en presenteren op jouw vakgebied maar zomaar ergens aanschuiven bij onbekende mensen, daar had ze ook niet zoveel zin in. Ik herkende het. De zogenaamde zakelijke borrels sloeg ik ook steeds over. Als iets wat meer ongedwongen was dan voelde het al wat beter maar dan nog koos ik er graag voor met iemand samen te gaan.
Ik mailde Katja met het idee samen dan eens een netwerkborrel te organiseren. Maar dan vanuit een ander oogpunt. De creativiteit! Voor wij het wisten bestond de Creatief/Ondernemend Borrel.

Een borrel speciaal gericht op creatieve mensen. Mensen die bruggen bouwen, ideeen uitwerken, inspireren, co-ordineren, freelancen, ondernemen, creatief zijn.

De eerste borrel werd gehouden eind oktober 2009 in Seats2Meet, Utrecht en er kwam een klein clubje mensen, maar het doel was meteen bereikt: tijdens die middag en avond werd gesproken over creativiteit. Heel veel creativiteit. Het bruiste ook omdat er creatieve mensen bij elkaar zaten die elkaar vragen stelden, nieuwsgierig waren en tips  gaven en elkaar wist te inspireren. Er werd dan ook later door een aantal mensen, die er niet bij konden zijn, gevraagd: wanneer komt er weer zo’n borrel?

Vrijdag 29 januari 2010, vanaf 17.30 tot 20.00 is er tweede Creatief/Ondernemend Borrel in Seats2Meet, Utrecht. Je bent van harte welkom te sparren over je creatieve ondernemerschap. Of om een ander eens te vragen: Hoe doe jij dat nou? En natuurlijk ook om gewoon ongedwongen te kletsen. Dus schrijf je in en we zien je dan!

Groeten, Karin Ramaker
www.met-k.com

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

One thought on “creatief / ondernemend borrel seats2meet Utrecht 29 januari”

Comments are closed.