Denkvakanties, Filosofische Zomerweken

Op de drempel van een lange hete zomer is er maar één brandende vraag: “Hoe houden we ook dit jaar het hoofd weer koel?” De meesten zullen het al weten: een filosofische midweek in lommerrijk Leusden is de aangenaamste manier om de vensters van de bovenkamer tegen elkaar open te zetten. Maar in deze gepolariseerde … Continue reading “Denkvakanties, Filosofische Zomerweken”

Op de drempel van een lange hete zomer is er maar één brandende vraag: “Hoe houden we ook dit jaar het hoofd weer koel?”

De meesten zullen het al weten: een filosofische midweek in lommerrijk Leusden is de aangenaamste manier om de vensters van de bovenkamer tegen elkaar open te zetten.

Maar in deze gepolariseerde tijden is een enkeling onder u misschien vergeten dat de waarheid in het midden ligt.
In het midden van ons eigen land om precies te zijn.

De ISVW is een filosofisch kenniscentrum waar prettige mensen hun warmgelopen denkroutines bespreken tegen de achtergrond van het beste uit alle filosofische stromingen.

Een virtuele Grand Tour door de westerse filosofie, met airco van vertrek tot aankomst. Nordic walking met Immanuel Kant. Hoe cool kan een zomer zijn? Kijk op de site van isvw voor het volledige aanbod aan zomercursussen.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.