Het was ZINvol!

Ongebruikelijk: heel mooi weer op 13 april een praatje voorafgaand aan de naamlooz borrel zo’n rust, stilte, aandacht op een naamlooz borrel een verslag na afloop van een (A’damse) naamlooz borrel. En toch gebeurt ook dat allemaal. André en Leonne Meiresonne waren om 16 uur te gast, voorafgaand aan de borrel, om te komen praten … Continue reading “Het was ZINvol!”

Leonne Meiresonne

Andre Meiresonne

Ongebruikelijk:

 • heel mooi weer op 13 april
 • een praatje voorafgaand aan de naamlooz borrel
 • zo’n rust, stilte, aandacht op een naamlooz borrel
 • een verslag na afloop van een (A’damse) naamlooz borrel.

En toch gebeurt ook dat allemaal. André en Leonne Meiresonne waren om 16 uur te gast, voorafgaand aan de borrel, om te komen praten over het boek Zin! Leidinggeven aan jezelf en anderen. Daar was aardig wat volk op afgekomen en allemaal heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg op tijd ook! En het was goed, en leuk om te horen hoe het boek ‘geboren’ is, hoe persoonlijk het is, en wat een leven dat boek nu leidt. Het was bedacht als management boek maar is (mede) geadopteerd door een groep mensen die iets met zichzelf willen. En die mensen raakt het na aan het hart.

Dus in het achterkantje van Capteijn en Co, naast de wc deur, organizonderde ik dit moment van uitwisseling en het spijt mij niet. Het was een goed begin van een borrel die weer danig de diepte in ging en waarbij nieuw- en oudkomers zich als vrienden gedragen. Heel erg fijn.

Dus dank aan André en Leonne en aan allen die er waren voor je bijdrage, energie en gezelligheid!

Ik schrijf dit hier omdat ik ook even een plekje wil maken voor reacties n.a.v. afgelopen vrijdag. Twee bloggers hebben op hun eigen stek al een verhaal geschreven: Maurits Fondse (uit ARNHEM!) en Erno Hannink (uit DOETINCHEM!). Dus praat hieronder mee, of op André’s site, of bij iemand anders, of blog op je eigen stek.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

7 thoughts on “Het was ZINvol!”

 1. Tja wat kan ik nog meer zeggen. OK een quote uit mijn blogje:
  “Nu heb ik het boek (nog) niet gelezen maar na vandaag moet ik dit wel doen. En moeilijk is dat niet want je kunt het gewoon downloaden. Andre en Leonne dank jullie wel!”

 2. Goed om al die enthousiaste verhalen te lezen (alhoewel ik daardoor wel extra baal dat ik er niet bij kon zijn…)

 3. Ha Gerjanne, ja jammer dat je er niet was!
  @Maurits: geweldig dat vrijdag 13 de juli borrel is, want dan bestaat naamlooz ook nog eens twee jaar! Het lijkt mij leuk om dan een feestje te geven op het strand, zoals vorig jaar, maar dan dit keer wat ‘luxer’. We kunnen barbequen bij Mango’s en iemand heeft aangeboden om een gratis salsaworkshop te geven! Van met je lijf werken krijg je ook ZIN!

 4. Dank voor jullie verhaal, André en Leonne. Ik ga het boek niet alleen zelf kopen, maar ik vind het ook heel geschikt om aan vrienden te geven!
  Verder hartstikke gezellige borrel.

 5. Het was mijn eerste keer en zeker niet te laatste!

  Je mag er trots op zijn, Sanne, dat je initiatief zo enthousiast wordt ontvangen door iedereen. Ik weet dat je het niet zo wilt zien, maar zeg ik het nog maar een keer. 🙂

  Groetjes, Nelleke

Comments are closed.