Durftevragen, de makkelijkste manier om iets voor elkaar te krijgen!

Durftevragen, de makkelijkste manier om iets voor elkaar te krijgen!

Wat doen we?
Durftevragen verbindt mensen met elkaar: vragen en dromen worden sneller beantwoord en gerealiseerd. Mensen vinden het leuk om anderen te helpen. Door te geven, groeien we zelf. Het uitwisselen van waarde genereert zijn eigen energie.
Durftevragen… de makkelijkste manier om iets voor elkaar te krijgen!

Hoe werken we?

Laat je inspireren door enkele grote denkers en doeners van deze tijd. Hiervoor starten we met een inspirerende film, over wat er kan gebeuren als je de juiste vraag aan de juiste mensen stelt.
Vervolgens staan we stil bij wat jij voor ogen hebt. We vragen de andere mensen in de groep hoe zij daaraan een concrete bijdrage kunnen leveren, zodat jij jouw doel kan realiseren. Het helpt dus als je zelf al een beeld hebt van welke vraag, droom, wens of verlangen je in de workshop wilt vertellen.
Wij zoomen in op de collectieve intelligentie die ontstaat. Daardoor worden zaken sneller mogelijk. De sleutel tot succes is het stellen van de juiste vraag!

‘Kijk maar uit wat je vraagt,want straks krijg je het ook nog ;)’ (Wiske Wulf, deelnemer durftevragen)

Waarom?
Zoek je een doorbraak, een bak inspiratie, eindelijk de oplossing voor dat probleem waar je al tijden tegenaan hikt: www.durftevragen.com

Waar en wanneer
Wanneer: vrijdag van 13 tot 17 uur
Locatie:       Groningen

En de kosten?
Die bepaal jij (en je gasten). Wij geloven in waardering achteraf, een vergoeding voor de door ons toegevoegde waarde. Durf te geven.
Mocht je na afloop van Durftevragen dus de waarde zien en een bijdrage willen leveren, dan kan dat ter plekke, door ons te vragen om een factuur of door achteraf iets uit te zoeken van onze verlanglijstjes.

Aanmelden
Durftevragen heeft een maximum van tien deelnemers en hopelijk ben jij daar nu 1 van! Vaak moeten we andere mensen die ook willen komen doorverwijzen naar andere sessies omdat er geen plek meer is. Dus als je je aanmeld willen wij je vragen om gewoon te komen, of een aantal dagen van te voren je af te melden. Dan kunnen wij andere mensen weer blij maken met jouw plek! Maar het liefst natuurlijk jou.
Aanmelden kan via de agenda op www.durftevragen.com/inschrijven

Wil je meer weten over Durftevragen? Kijk op de website: http://www.durftevragen.com

One thought on “Durftevragen, de makkelijkste manier om iets voor elkaar te krijgen!”

  1. Wat werd ik enthousiast van Nils vandaag. Bij Nederland in Dialoog, bijeenkomst van de coordinatoren vlocht Olga (Plockhooij van Nieuwe maan) er ook een sessie durf te vragen in. Nils brandde los. Eerst over hoe zij de dag van de dialoog in Nijmegen zonder geld weten te realiseren, door te vragen maar zeker ook door de ontwapenende houding van Nils (of mensen als Nils) die volvertrouwen is dat het eindresultaat allang op je staat te wachten als jij eindelijk aan komt sloffen! Durf te vragen dus en vooral een bezwaar vertalen in een vraag. Want bezwaren zijn zo zwaar en vragen zo licht. In iedere vraag ligt het antwoord besloten. Groetjes van Tjitske

Comments are closed.