Wikiwandeling Kampina op zondag 28 maart

Beste Wandelaars,
 
De lente, de lente, de lente komt: Yihaaaa!
Wij vinden het reden genoeg om Wikidoe deze maand dan ook heerlijk met jullie in de buitenlucht door te brengen. Vandaar deze uitnodiging om je aan te sluiten bij de Wikiwandeling in de Kampina op zondag 28 maart aanstaande (de Wikidoe-borrel die in de Verkadefabriek op 25 maart gepland stond, komt hiermee te vervallen).
 
Onze eigen Kampinagids Ingrid neemt je graag mee langs kabbelende beekjes, ontluikende lentevogelliefdes en alles wat zich spontaan aandient buiten de platgetreden paden. Uiteraard ademt de Wikiwandeling eenzelfde sfeer als de Wikidoe-borrel: met alle vrijheden en open minded mensen. Fijn als je komt! Liefdes, kids en honden mogen allemaal mee: wikiwandelen is er voor iedereen! 
 
28 maart 2010 om 11.00 uur (let op: In die nacht van zaterdag op zondag worden de klokken om 2 uur een uur vooruit gezet, dus van 2 naar 3 uur!)
 
We verzamelen om 11.00 uur voor het station in ‘s-Hertogenbosch met een paar auto’s. Ingrid kan nog twee mensen meenemen. Wie heeft er nog meer een auto en kan mensen meenemen?
Van daar rijden we gezamenlijk naar De Kampina. Of je komt rechtstreeks naar Kampina, Lennisheuvel bij de parkeerplaats aan de Annadreef (daar zijn we dan tussen 11.15 en 11.30 u). Onderweg komen we geen cafe tegen, dus neem voldoende drinken/eten mee. Aan het eind van de wandeling kunnen we nog wel ergens gezellig neerstrijken. Welke wandeling we nemen is afhankelijk van de deelnemers en de tijd die jullie hebben. Als je veel tijd hebt, loop je de lange route gewoon mee en als je eerder thuis wilt zijn, nu dan zijn er altijd ‘ontsnappingsroutes’ waardoor ook dat helemaal goed komt.
 
We vinden het fijn als je vooraf even laat weten dat je meewandelt, dit kan met een mailtje naar naddie@wxs.nl . Geef ook even je mobiele nummer door als je meegaat, is altijd fijn voor de finetuning 😉
 
 
met pre-lenteliefs en graag tot ziens!
 
Nadja van Berkel en Ingrid van den Boogaard
Kartrekkers Wikidoe & naamlooz Brabant.
 
 
                                                  
Wikidoe komt van: Wiki: http://nl.wikipedia.org/wiki/Wiki en Doe van John Doe en doen: http://nl.wikipedia.org/wiki/John_DoeWikidoe=Samen leuke dingen doen. Met open minded mensen zonder plichtplegingen.

One thought on “Wikiwandeling Kampina op zondag 28 maart”

Comments are closed.