Rob de Best in Het Kasteel in 050!

Als persoonlijke ontwikkeling ‘junk’, durf ik te zeggen dat ik veel heb onderzocht, uitgeprobeerd en toegepast door de jaren heen, zowel zakelijk als prive.

Rob de Best heeft de gave om de missing link te zien, en zo te benoemen dat jouw puzzelstukjes elkaar gaan vinden en zich gaan aansluiten. Voor mij is de training die ik in Portugal van Rob heb mogen ondergaan Life Changing geweest. (Als je er meer over wilt weten deel ik dit graag).

Vandaar dat ik (Annelies Leiwakabessy)  coach van Magic of Life super trots ben dat dinsdagavond 23 maart Rob in Groningen de ‘Wet van Sinterklaas’ presentatie komt geven. Hier staat de benodigde informatie. Dus heb je een verlangen die maar net niet uitkomt, nu weet je waar je dinsdagavond 23 maart zult zijn!
Pakjesavond in ‘Het Kasteel’ vanaf 19.30 melkweg 1 te Groningen.

Annelies Leiwakabessy

One thought on “Rob de Best in Het Kasteel in 050!”

Comments are closed.