Een reis rond de wereld op zonne-energie? Brainpower gevraagd.

Gezocht: creatieve,open geesten voor brainstorm en meer Oproep van Ingrid van den Boogaard:Voor de verdere ontwikkeling van iamoneworld (I am one world) ben ik op zoek naar: mensen met visie voor een brainstorm (op vrijwillige basis). webwizard voor bouw van de website. zakelijk/financieel sparringpartner gedurende het project. goede boekhouder die alles weet over creatieve zelfstandigen, … Continue reading “Een reis rond de wereld op zonne-energie? Brainpower gevraagd.”

Gezocht: creatieve,open geesten voor brainstorm en meer

Oproep van Ingrid van den Boogaard:
Voor de verdere ontwikkeling van iamoneworld (I am one world) ben ik op zoek naar:

  • mensen met visie voor een brainstorm (op vrijwillige basis).
  • webwizard voor bouw van de website.
  • zakelijk/financieel sparringpartner gedurende het project.
  • goede boekhouder die alles weet over creatieve zelfstandigen, stichtingen en eventueel vergoeding naar waarde!

Ben vooral op zoek naar mensen die warm lopen voor het project, kwaliteiten in huis hebben en een steentje bij willen dragen. Ik kan het niet alleen!

Auto_woestijn372

iamoneworld:
De wereld rond in de Mobile Solar Studio. Vier jaar leven en werken in een voertuig op zonne-energie. Met onderweg een uitwisseling van culturen die mensen samenbrengt, vanuit de gedachte dat we een zijn.   
De wereld rond dus, op zonne-energie. De website speelt in het project een belangrijke rol (oa platform voor gratis downloads van muziek, fotos, videos etc); mijn achtergrond is beeldend kunstenaar en muzikant.
Vertrek staat gepland in mei.
De media nog niet gezocht, maar ze hebben ons al wel gevonden. Er is aandacht voor iamoneworld geweest op tv, radio en in de krant.

Brainstorm:
Op korte termijn wil ik afspreken met wat mensen om uit te wisselen over de website (platform/web 2.0/cms etc) en de financiering, met name financiering op basis van waarde (bv I-Shares, de mogelijkheid voor iedereen om aandelen te kopen in het project. Je bepaald zelf de prijs van het aandeel). Financiering dmv sponsoring komt ook aan bod (Er is onlangs een presentatie geweest voor Floriade en Rabobank ivm sponsoring van het project).

Keywords iamoneworld:
duurzaamheid, creativiteit, samenwerken, muziek, gifteconomie, waarde, passie, communicatie, delen, reizen, mobiliteit, bewustzijn, digitale media, energie, internet.

Wanneer:
1) een te prikken datum op korte termijn
2) vooraf aan de Naamlooz Amsterdam op vrijdag 14 december
3) na Life Hacking Academy in Arnhem op dinsdag 11 december

meer info:
zie pdf (Download

)
of www.iamoneworld.com

interesse?
stuur me even een mailtje met je expertise en voorkeursdatum/data: contact@ingridvandenboogaard.com
bedankt! groeten, Ingrid van den Boogaard www.ingridvandenboogaard.com

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.