Elke donder- en vrijdagnacht uitzending van NOX.TV bijwonen!

Buutvrij is gevraagd om het gezellig te maken in de enorme studio van de nieuwe live TV zender ‘NOX’. NOX is bedoeld als kweekvijver voor nieuw Nederlands talent. Het gebouw is rauw (denk groot, met beton en lekkage) en er gebeurt van alles.Op alle donderdagen en vrijdagen van 23:30 uur tot 01:00 wordt er live … Continue reading “Elke donder- en vrijdagnacht uitzending van NOX.TV bijwonen!”

Buutvrij is gevraagd om het gezellig te maken in de enorme studio van de nieuwe live TV zender ‘NOX’. NOX is bedoeld als kweekvijver voor nieuw Nederlands talent. Het gebouw is rauw (denk groot, met beton en lekkage) en er gebeurt van alles.
Op alle donderdagen en vrijdagen van 23:30 uur tot 01:00 wordt er live (da’s spannend) tv gemaakt.

Het is gratis, er is koffie, thee enzo (ook voor niks) en er worden sketches en spelletjes gedaan. Alleen verwarming, die is er niet, dus alleen gezellige mensen met een open mind mogen naar binnen.

Het is een zender in absolute oprichting, en elke uitzending krijgen we er iets bij (verwarming, koffie/thee, tapijt, nieuw programma et cetera), dus dat maakt het een heerlijk groeiend geheel, onder de nimmer aflatende druk van Live tv.

Ik denk dat jullie het heel leuk vinden. En ik ben heel benieuwd naar jullie feedback (by all means, fungeer als kritisch doch opbouwend publiek!). Dan kunnen we bedenken watvoor leuks we kunnen doen met de Buutvrije minuutjes zendtijd..

Als jullie komen: aanmelden op publiek@nox.tv, of ikbenenthousiast@buutvrij.com.
Roep heel hard Buutvrij bij de deur en je bent erin!
Zegt het voort..
Fort Nox: Herengracht 595, Amsterdam.

De hartelijkste,

Maarten
Buutvrij for life

www.buutvrij.com
www.apenkooi.com

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.