9 februari Naamlooz Amsterdam

Van ca 17 uur tot whenever…Café Captein & Co, Binnen Bantammerstraat 27, Amsterdam. Ok. Ik geef toe dat het wat sneaky was dat ik er 12 januari zelf niet bij was. Ik zat in San Francisco en heb op jullie geproost. Alcatraz – Sanne. Foto: Martijn Aslander.Ik denk dat het geheen-en-weer tussen verschillende kroegen er … Continue reading “9 februari Naamlooz Amsterdam”

Van ca 17 uur tot whenever…
Café Captein & Co, Binnen Bantammerstraat 27, Amsterdam.

Ok. Ik geef toe dat het wat sneaky was dat ik er 12 januari zelf niet bij was. Ik zat in San Francisco en heb op jullie geproost.
Sanne_alcatraz

Alcatraz – Sanne. Foto: Martijn Aslander.

Ik denk dat het geheen-en-weer tussen verschillende kroegen er de oorzaak van was dat toen ook de helft in het ene, en de andere helft in het andere Café zat. Maar nu ben ik terug en er weer helemaal bij en nodig dus allen weer van harte uit in Capteijn en Co.

Route te voet / fiets: vanaf het C.S. ga je links de Prins Hendrikkade
op, je steekt de Gelderse Kade over en gaat rechtsaf de Gelderse Kade
op. De Binnen Bantammerstraat is de vierde aan je linkerhand.
Tijd: ca. 17.00 tot ca. 19.00.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

One thought on “9 februari Naamlooz Amsterdam”

Comments are closed.