Eten met Frenk van der Linden

Uitnodiging – kom eten met Frenk van der Linden.

[ingezonden] Frans Huissen van adviesbureau Liedevin was geraakt toen hij onlangs een documentaire van journalist Frenk van der Linden zag.  Hij vroeg Frenk of die zich tijdens een diner met vrienden van Frans wil laten interviewen.  Dit is het resultaat.

Frenk van der Linden - foto
Frenk van der Linden

Frénk maakt bijzondere journalistieke producties waarin hij steeds vaker iets toevoegt aan de samenleving.  Denk aan “Let’s make love”, een boek dat hij maakte samen met Annet de Groot over de relatie tussen  Nederlanders van verschillende afkomst en bijbehorende Let’s Make Love-tournee langs scholen, bibliotheken en debatcentra over het gemengde huwelijk. Zijn zeer persoonlijke TV-documentaire “Verloren Band”,  over hoe zijn ouders zich na veertig jaar weer  verzoenden is het, meest recente voorbeeld. Voor mensen die de documentaire nog niet hebben kunnen zien is Verloren Band sinds 15 januari ook via Uitzending Gemist op internet te bekijken. Meer informatie over Frenk en zijn werk als publicist is natuurlijk ook op zijn website FrenkvanderLinden.nl te vinden.

Het diner vindt plaats in strandrestaurant Nederzandt te Noordwijk op dinsdag 23 maart 2010.  Je betaalt voor het diner (3 gangen menu inclusief vier drankjes) de kostprijs a  € 47,50. Vervolgens draagt je aan het einde van de avond af wat het diner voor je waard is geweest. Na aanmelding is je plaats gereserveerd. Daarna ontvang je het keuzemenu, de routebeschrijving en de gastenlijst.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.