Gezocht: webdeveloper

NoBEL is een non-profit reclamebureau voor goede doelen, en tevens een platform voor jonge creatieven. Wij helpen beginnende goede doelen aan landelijke campagnes en zetten daarvoor jonge creatieven en ervaren reclamebureaus in. Voor een te ontwikkelen ‘NoBEL digitaal’ site, waar creatieven en goede doelen elkaar kunnen ontmoeten, zoeken wij een webdeveloper. Plan was om dit … Continue reading “Gezocht: webdeveloper”

NoBEL is een non-profit reclamebureau voor goede doelen, en tevens een platform voor jonge creatieven. Wij helpen beginnende goede doelen aan landelijke campagnes en zetten daarvoor jonge creatieven en ervaren reclamebureaus in.
Voor een te ontwikkelen ‘NoBEL digitaal’ site, waar creatieven en goede doelen elkaar kunnen ontmoeten, zoeken wij een webdeveloper. Plan was om dit in Joomla! te ontwikkelen maar voor andere mogelijkheden staan wij natuurlijk ook open. Wij hebben site/forum en een maatwerk applicatie nodig.
Gezien NoBEL non-profit bureau is, is er helaas geen budget voor het maken van de site. Wel bieden we de maker een mooie kans om in aanraking te komen met grote namen binnen de reclamewereld en is het natuurlijk een mooie kans om je portfolio uit te breiden…Daarnaast ben je onze reddende engel!

Er is een voorbeeld gemaakt van hoe de site er ongeveer uit moet komen te zien. Meer weten? Neem contact op met Jasmijn Andringa op telefoonnummer 06.16610343 of mail naar jasmijn@stichtingnobel.nl

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.