Help Donateuro inzamelen voor de kleinere goede doelen!

Donateuro.nl – Dag van Inspiratie op maandag 30 april! Hoeveel Goede Doelen zijn er? Vele honderden? Sommige regionaal, sommige nationaal, maar ook vele internationaal. Toch hoort u alleen de bekende namen langskomen. Door het organiseren van een ‘Dag van inspiratie’ willen wij de vele duizenden mensen die zich ieder jaar inzetten voor het goede doel … Continue reading “Help Donateuro inzamelen voor de kleinere goede doelen!”

Donateuro.nl – Dag van Inspiratie op maandag 30 april!


Hoeveel Goede Doelen zijn er? Vele honderden? Sommige regionaal, sommige nationaal, maar ook vele internationaal. Toch hoort u alleen de bekende namen langskomen. Door het organiseren van een ‘Dag van inspiratie’ willen wij de vele duizenden mensen die zich ieder jaar inzetten voor het goede doel in het zonnetje zetten en geld op te halen voor en groot aantal minder bekende goede doelen.
Door één telefoontje kan iedereen op deze bijzondere dag een kleine bijdrage leveren aan het een stukje beter maken van deze wereld. Kortom met een kleine handeling iets groots doen.

Het doel is om minimaal 15.000 Euro op te halen voor minder bekende goede doelen met behulp van tenminste 15.000 sponsoren.

De week voor Koninginnedag lanceren we een landelijke actie, Koninginnedag – Dag van Inspiratie. Op Koninginnedag zelf zullen we persoonlijk en via de media en podia in alle grote en kleine steden aandacht vragen voor het goede werk dat de vele stichtingen doen. Op een persoonlijke manier proberen we zoveel mogelijk mensen over te halen met hun mobiel 1 euro over te maken en zo Donateuro te worden.

Jullie kunnen helpen! Hoe?

  • Dit bericht door sturen naar andere mensen in je netwerk;
  • Een vermelding maken van dit initiatief in je bedrijfsblad en/of op je website;
  • Donateuro.nl ondersteunen met het schrijven van persberichten, positieve en leuke artikelen, webblogs et cetera;
  • Ervoor zorgen dat Donateuro.nl advertentieruimte krijgt in kranten, magazines en op internetsites;
  • Lintjes maken die ons promoteam kan uitdelen aan donateuros op Koninginnedag;
  • Geld doneren aan Innivite ter ondersteuning van Donateuro.nl en de toekomstige initiatieven in ruil voor een vermelding op de website;
  • Hoofdsponsor worden van Donateuro.nl. Neem contact op met Donateuro over mogelijkheden;
  • In uw eigen stad als promotor van Donateuro.nl aan de slag om zoveel mogelijk donateuros te werven;
  • ‘1ct’-sponsor worden. Neem contact op met Donateuro over mogelijkheden.

Floris Venneman via floris@donateuro.nl.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.