Is een blog iets voor jou? Plug in op de kennis van ervaren bloggers.

29 Juni, Utrecht van 13. tot 17 uur met borrel na afloop. Er gaat geen naamlooz voor bij of ik krijg een aantal vragen over webloggen. Ook in de mail krijg ik dagelijks vragen. Vragen van mensen die al bloggen of die het gevoel hebben dat het wel eens wat voor ze zou kunnen zijn. … Continue reading “Is een blog iets voor jou? Plug in op de kennis van ervaren bloggers.”

29 Juni, Utrecht van 13. tot 17 uur met borrel na afloop.

Er gaat geen naamlooz voor bij of ik krijg een aantal vragen over webloggen. Ook in de mail krijg ik dagelijks vragen. Vragen van mensen die al bloggen of die het gevoel hebben dat het wel eens wat voor ze zou kunnen zijn. Vragen over ‘waar moet ik beginnen?’, ‘wanneer doe ik het goed?’, ‘hoe ga ik om met comments?’ etc. Die probeer ik dan zo goed mogelijk te beantwoorden. Nu is er voor al jullie vragen een uitgelezen kans om in te pluggen op de brainpower van ervaren business bloggers.

De business blog meeting is bedoeld voor ondernemers, zelfstandigen of werknemers die bloggen voor hun bedrijf, of dit willen gaan doen. Over het waarom en hoe worden presentaties gegeven en er lopen diverse ervaren weters rond die als mobiele vraagbaak dienen.

Programma, plaats en prijs zijn inmiddels bekend, en hier kan je je opgeven.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.