Naamlooz 050

Als de eerste dag van de maand direct de eerste vrijdag is, is de derde vrijdag halverwege de maand; waarmee het aanstaande vrijdag alweer tijd is voor de vijfde naamlooz Groningen:) Het recept:Plaats: Chaplin’s Pub, Zuiderdiep 73 (klik hier voor de route)Tijd: Vanaf 17.00 uurDatum: Vrijdag 15 juni Dan nog een vraag en een tweetal … Continue reading “Naamlooz 050”

Als de eerste dag van de maand direct de eerste vrijdag is, is de derde vrijdag halverwege de maand; waarmee het aanstaande vrijdag alweer tijd is voor de vijfde naamlooz Groningen:)

Het recept:
Plaats: Chaplin’s Pub, Zuiderdiep 73 (klik hier voor de route)
Tijd: Vanaf 17.00 uur
Datum: Vrijdag 15 juni

Dan nog een vraag en een tweetal mededelingen van huishoudelijke aard;

  • Graag willen we voor naamlooz Groningen een maillijst samenstellen zodat we iedereen zo nodig snel en via een kort weg kunnen bereiken. bijvoorbeeld voor uitnodigingen, voor leuke acties en voor naamlooz september. Zou je je mailadres naar chiel@elvenstone.com willen sturen?
  • 13 juli vind de naamlooz-Amsterdam plaats in Zandvoort, alle naamlozen zijn uitgenodigd, de uitnodiging van Sanne volgt nog!!
  • Allicht al bekend, maar nogmaals aangekondigd; het Natural Networking Festival op 6, 7, 8 en 9 september (hier een artikel op naamlooz.nl)

Tot vrijdag, ik heb een blik mooi weer besteld en zal deze tegen 5 uur openen op het terras, dus waar je dan ook wilt zijn; op het Zuiderdiep schijnt de zon te schijnen en schittert het van de naamlozen!!

Warme groet, Chiel
chiel@elvenstone.com

P.s.: De wereld barst van naamlozen is spe; neem ze vooral allemaal mee!!