KLEURIGE OASE VAN SCHOONHEID EN RUST

De Nijmeegse vierdaagse en de gelijktijdige zomersfeesten komen eraan. Voor veel mensen een gelegenheid om Nijmegen te bezoeken.Galerie Zeven Zomers. Art is de hele week geopend en fungeert als een ‘KLEURIGE OASE VAN SCHOONHEID EN RUST’ tijdens deze drukke periode. OVER DE SCHILDERIJENDe galerie presenteert de kleurrijke en non-figuratieve schilderijen van Eelko van Iersel. ‘In … Continue reading “KLEURIGE OASE VAN SCHOONHEID EN RUST”

De Nijmeegse vierdaagse en de gelijktijdige zomersfeesten komen eraan. Voor veel mensen een gelegenheid om Nijmegen te bezoeken.
Galerie Zeven Zomers. Art is de hele week geopend en fungeert als een ‘KLEURIGE OASE VAN SCHOONHEID EN RUST’ tijdens deze drukke periode.

OVER DE SCHILDERIJEN
De galerie presenteert de kleurrijke en non-figuratieve schilderijen van Eelko van Iersel. ‘In zijn schilderijen schijnt het vormloze door de vorm en fungeert als toegangspoort tot jezelf en het heilige’. De organische structuren en de in elkaar overlopende kleurvlakken prikkelen de fantasie van de toeschouwer, waardoor er figuratieve elementen kunnen worden waargenomen. De schilderijen zijn gemaakt, zonder kwast en geschilderd met de handen.

U bent van harte welkom in galerie Zeven Zomers. Art.
OPEN 12 juli tot en met 17 juli van 14 tot 17 uur en van 19 tot 21 uur én op afspraak. Vrijdag 18 juli is de galerie geopend op afspraak.

Galerie Zeven Zomers. Art is een initiatief van beeldend kunstenaar en grafisch vormgever Eelko van Iersel. Hij organiseert verkoopexposities op verschillende locaties en is vanaf oktober 2005 gevestigd aan de Nijmeegse Grote markt 20. Door het ‘tijdelijk’ huren van geschikte panden creeërt hij exposities op unieke locaties, met als doel kunst, levendigheid en inspiratie te integreren in het leven van ieder die wil…

Wilt u meer informatie over de exposities van Eelko van Iersel of een afspraak, of wilt u juist géén informatie meer ontvangen stuur dan een email naar info@zevenzomers.nl
Met vriendelijke groet,

Zeven Zomers. Art, Kunst en Vormgeving
Eelko van Iersel
06 47684129

WWW.ZEVENZOMERS.NL

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.