Kom je ook naar het Natural Networking Festival?

Nnf2006_bannertje

Een bericht van de Natural Networking Festival Organisatie:

Hoi!

De zomer wordt dit jaar natuurlijk weer afgesloten met alweer de 5e editie van het Natural Networking Festival. Het NNF vindt dit jaar plaats van 4 t/m 7 september, en we worden er blij van als jullie ook even lekker komen meegenieten…  Reserveer de data dus alvast in je agenda!

We zijn druk bezig met de voorbereidingen, dus de komende tijd zal je regelmatig van ons horen! Natuurlijk wordt de basis van het recept weer voor jullie opgezet, en voeg daaraan toe: heel veel leuke mensen, een inspirerend programma, fijne muziek, innovatieve denkbeelden en lefgozers en power-girls om bij een knapperend kampvuur stof tot een goed gesprek en een fris gevoel te delen, en nog zoveel meer…

Dus: NNF zou NNF niet zijn zonder jullie altijd verrassende inbreng op alle manieren mogelijk, haha, dat wordt weer spannend!  We willen jullie graag alvast een aantal incentives meegeven om je sideways door te laten prikkelen bij het bedenken van jouw bijdrage voor dit NNF.

NNF 2008 wordt nog meer Natural
NNF 2008 zorgt voor nog meer Dynamiek
NNF 2008 wordt nog meer van en door Jou

Wil je meedoen? Heb je goede ideeën? Heb je handige spullen? Ken je bijzondere mensen die er dit jaar zeker bij moeten zijn? Wil je helpen met opbouwen, afbreken, het programma vullen? Voor al dit soort bijdrages en meer kan je terecht op de NNF ning: http://naturalnetworkingfestival.ning.com
De Ning is een soort social network waar we veel dingen online kunnen regelen. We zullen er ideeën uitwisselen en de Ning zorgt ervoor dat jij als deelnemer aan het NNF ook vooraf en achteraf betrokken kan blijven!

Het is ons streven om vóór 1 Augustus www.naturalnetworkingfestival.com weer fris geupdeet voor te schotelen, zodat het inschrijven van jullie deelname en je kunstje/ding/bijdrage voor deze editie kan beginnen!

….We wensen onszelf en jullie allemaal alvast veel plezier en suces tijdens en bij het voorbereiden van weer een mooi, bijzonder, grappig en fijn NNF 2008! ….Jongens en meisjes doe je best!

En als jullie nog leuke wezens kennen die je wil uitnodigen, stuur de mail dan door, iedereen wil ze graag ontmoeten!

Tot snel!

Groetjes & een glimlach,
namens het hele NNF team,
Fanny

Theme_20080802

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.