Lies Holtrop – Bureau Woordbeeld

Ik ben kunst- en cultuurjournalist en duizendpoot. Mijn liefde voor taal en kunst heb ik samengevoegd in Bureau Woordbeeld, waar ik ook andere initiatieven in onderbreng als het zo uitkomt. Daarnaast ben ik ‘sociaal architect’ en mede-initiatiefnemer van de netwerkgroep SocArch voor mensen uit de kunst en cultuur.woordbeeld@xs4all.nl

Ik ben kunst- en cultuurjournalist en duizendpoot. Mijn liefde voor taal en kunst heb ik samengevoegd in Bureau Woordbeeld, waar ik ook andere initiatieven in onderbreng als het zo uitkomt. Daarnaast ben ik ‘sociaal architect’ en mede-initiatiefnemer van de netwerkgroep SocArch voor mensen uit de kunst en cultuur.
woordbeeld@xs4all.nl

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.