Nils Roemen – B-Come

Ik ben Nils Roemen, met mijn bedrijf B-come help ik mensen in het uitbreiden van hun rolrepertoire. Ze vinden hierdoor een antwoord op de vraag hoe ze in interactie effectiever kunnen bereiken wat ze willen. Daar moet je niet teveel over nadenken dat moet je doen. En waar beter dan in het theater. Hier leer … Continue reading “Nils Roemen – B-Come”

Ik ben Nils Roemen, met mijn bedrijf B-come help ik mensen in het uitbreiden van hun rolrepertoire.
Ze vinden hierdoor een antwoord op de vraag hoe ze in interactie effectiever kunnen bereiken wat ze
willen. Daar moet je niet teveel over nadenken dat moet je doen. En waar beter dan in
het theater. Hier leer je pas echt wat interacteren 
is.

B-come

Prins Bernhardstraat 7

6521 AA  Nijmegen

024-3502102

www.b-come.nl

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.