Naamlooz Amsterdam op 9 november in Captein en Co

We get back to where we once belonged….

Naamlooz Amsterdam keert weer terug naar Captein en Co, op slechts 5 minuten lopen van Centraal Station. Adres: Binnen Bantammerstraat 27.

De verhuizing van Sanne Roemen naar Nijmegen was weliswaar een verrijking voor Nijmegen en wijde omstreken, maar een flinke aderlating voor de Naamlooz-energie in Amsterdam. Het was een beetje ingekakt, zogezegd. Gelukkig was daar nog Jeroen Doensen & Olga Plokhooij, die Naamlooz Amsterdam weer fris leven inbliezen. In oktober bloeide Naamlooz Amsterdam weer ouderwets, op een nieuwe locatie. Ondanks dat het heel prettig was op het Westergasterrein, keren we toch weer terug naar de oude vertrouwde stek. Want die ligt op vijf minuutjes lopen van CS, en dat is wat relaxter dan eerst nog met een stadsbus waarvan je nooit weet hoe laat die komt, en óf die komt.

Om Naamlooz Amsterdam blijvend vitaal te houden, kunnen we wel wat nieuwe gezichten gebruiken. Een gezonde mix van bekende gezichten en vers bloed is essentieel voor elke groep. Dus ken je iemand die bij het Naamlooz-profiel past, nodig hem/haar dan uit en neem mee!  En dat hoeft heus niet per se een ZP’er te zijn, er zijn ook free spirits met een open mind, die in loondienst werken. Bruggen slaan tussen creatieve vernieuwers en traditionele organisaties, dát is wat Nederland nodig heeft.

TIP: Kijk wat verder dan de stadsgrenzen van Mokum. Ook in de regio’s Alkmaar, Haarlem en Zaandam wonen lieve mensen. Voor hen is Amsterdam de dichtstbijzijnde Naamlooz! Amsterdammers zijn wel eens geneigd om te denken dat 020 het centrum van het land is, maar op de Naamlooz-kaart is Amsterdam gewoon een uithoek, die heel Noord-Holland beslaat. 😛

 

 

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

11 thoughts on “Naamlooz Amsterdam op 9 november in Captein en Co”

  1. Nadat ik op #NNF12 & de Inspiratiekaravaan van @Bloei en @svankolfschoten veel Naamlozen heb ontmoet, voel ik erg veel voor de Naamlooz Borrel 020. Maar vandaag kan ik helaas niet. Is het altijd de 2e vrijdag? Dan noteer ik 14/12 vast.

Comments are closed.