Naamlooz Groningen

Volgende week vrijdag is het weer tijd voor naamlooz Groningen. Tijd om de maand weer eens door te spreken, je verhaal te vertellen, te luisteren en met elkaar het glas te heffen op het heugelijke feit dat we leven:) Deze maand heb ik iets tamelijk bijzonders meegemaakt (dit zal dan mijn verhaal zijn). Op vrijdag … Continue reading “Naamlooz Groningen”

Volgende week vrijdag is het weer tijd voor naamlooz Groningen. Tijd om de maand weer eens door te spreken, je verhaal te vertellen, te luisteren en met elkaar het glas te heffen op het heugelijke feit dat we leven:)

Deze maand heb ik iets tamelijk bijzonders meegemaakt (dit zal dan mijn verhaal zijn). Op vrijdag vertrok ik uit Groningen om (naamloze) Edward een weekendje te helpen met zijn verbouwing. Fijne reis gehad, verder niets aan de hand; totdat ik bij Edward in de keuken sta en me realiseerde dat ik mijn tas was vergeten… Balen dus, werkbroek geleend maar die kleren was ik kwijt. Althans dat dacht ik. Toen ik twee dagen later mijn fiets van het station oppikte bleek mijn tas er nog netjes naast te staan met alles erin:)

Daar word ik nou blij van. Ik stond met een euforische glimlach naar het geheel te kijken, een kunstwerk.

Waar word jij blij van? Wat zijn voor jou kunstwerkjes die door omstandigheden ontstaan? Ik ben erg benieuwd.

Oh ja…. de details:
Plaats: Chaplin’s Pub, Zuiderdiep 73 (klik hier voor de route)
Tijd: Vanaf 17.00 uur
Datum: Vrijdag 16 november

Tot op naamlooz, breng de verhalen van jou kunstwerkjes!
Warme groet,
Chiel