Naamlooz Groningen december editie

Het einde van het jaar nadert, het landschap is grauw maar naamlooz bloeit. Een mooi moment om eens met elkaar te bespreken wat het afgelopen jaar heeft opgeleverd en wat je volgend jaar gaat doen. Vrijdag 21 december is het weer zover. Om drukte te ontlopen en eens een anders sfeertje op te zoeken spreken … Continue reading “Naamlooz Groningen december editie”

Het einde van het jaar nadert, het landschap is grauw maar naamlooz bloeit. Een mooi moment om eens met elkaar te bespreken wat het afgelopen jaar heeft opgeleverd en wat je volgend jaar gaat doen.

Vrijdag 21 december is het weer zover. Om drukte te ontlopen en eens een anders sfeertje op te zoeken spreken we deze keer af in de Pacific aan de Oosterstraat (route informatie onderaan dit bericht). We hebben gekeken (lees geborreld) naar een andere locatie en deze kroeg bleek erg geschikt. De ruimte is hoog en er is goede ventilatie, bovendien staat de muziek wat zachter waardoor we elkaar beter zullen verstaan. En dit allemaal in een vergelijkbare warme omgeving:) Geeft het door aan al je bekende naamlozen!

Plaats:  Pacific, Oosterstraat 65 (Klik hier voor een kaartje.)
Datum: 21 december
Tijd: vanaf 17:00 uur

Komt allen dan proosten we in deze kerstige editie op het oude jaar!

Warme groet,
Chiel

Route informatie:

Routeplanner
Klik hier voor de routeplanner.

Beschrijving vanaf het station:
Om bij de Pacific te komen vanaf het station is de volgende route (van alle korte opties) de mooiste:

  • Steek voor het station de brug van het museum over,
  • Sla hierna rechtsaf, je loopt over de singel,
  • Ga bij de grote rotonde, het Hereplein, linksaf,
  • Sla de derde straat rechts het Zuiderdiep op,
  • Vervolgens loop je rechtdoor tot je aan je linkerhand de Oosterstraat ontdekt. Dit is de tweede straat links,
  • In deze straat vind je de Pacific na een meter of 50 aan je linkerhand.

Parkeren
Parkeren kan tegenover het politiebureau aan de Rademarkt. Klik hier voor de website. Verlaat de parkeergarage waar je hem binnenreed, ga linksaf. Ga rechtdoor en je loopt zo de Oosterstraat in, de Pacific zit aan je linkerhand.