[Let op: nieuwe locatie!] Naamlooz Groningen – vrijdag 18 oktober, café de Minnaar!

Beste Naamlozen,

Zoals elke derde vrijdag van de maand is er (nog steeds) en weer Naamlooz in Groningen! We gaan dus door! Met een nieuwe kartrekker op een nieuwe locatie: Café de Minnaar.

Kom je ook weer eens langs? Ook als je al een tijdje niet bent geweest!

Huh? Naamlooz?
Ja: Naamlooz 050. Nog even een keer in de herhaling en voor de duidelijkheid (ook leuk als je iemand meeneemt; doorsturen dus!) Naamlooz is borrelen met leuke, nieuwsgierige, creatieve mensen met een open geest. Een ‘gewone’ vrijdagmiddagborrel om te ontspannen; laagdrempelig, open, toegankelijk en informeel. Naamlooz is op verschillende plekken in Nederland, elke vrijdag is er ééntje, en de derde vrijdag van de maand is voor Groningen 🙂

Hoe werkt het?
Iedereen betaalt z’n eigen drankjes (en de door hem/haar aangeboden drankjes), en we doen niet aan zaalhuur, lidmaatschap en visitekaartjeskwartet. Hier meer informatie.

Leuk, waar kan ik me aanmelden?
Ha, wel op blijven letten hè? Nergens dus, gewoon komen… Of niet. Verras ons maar 🙂

Het recept:
Plaats:    Café de Minnaar Kleine Rozenstraat 64 (hier dus)
Datum:   vrijdag 18 oktober
Tijd:        vanaf 19:00 uur (eerst lekker even eten dan borrelen :))
Op fb:     link

Ben jij Naamlooz?
Nodig vooral ook je vrienden uit, en mensen waarvan je denkt dat ze ook best heel Naamlooz zijn…(lees; leuk, nieuwsgierig, creatief, open geest).
Als je het toch leuk vindt om te delen dat je komt, doe dat dan op facebook of in de comments hieronder, is voor anderen wellicht motivatie om te komen 😉

Warme groet, graag tot op Naamlooz,
David, Anja en Chiel

Stuur deze uitnodiging gerust door aan mensen die je kent die Naamlooz ook leuk zullen vinden!