naamlooz in Verkadefabriek (Den Bosch) op iedere vijfde vrijdag van de maand!

Moesten energieke, inspirerende en verfrissende ondernemende geesten voorheen op vrijdag afreizen naar Amsterdam, Arnhem, Utrecht of Groningen om elkaar te ontmoeten, voortaan kan dat dus ook in Brabant. En wel op iedere vijfde vrijdag van de maand…Tja dat zijn er nog maar vier dit jaar, dus dat moet in te plannen zijn, nietwaar? Daarbij rijden … Continue reading “naamlooz in Verkadefabriek (Den Bosch) op iedere vijfde vrijdag van de maand!”

Moesten energieke, inspirerende en verfrissende ondernemende geesten voorheen op vrijdag afreizen naar Amsterdam, Arnhem, Utrecht of Groningen om elkaar te ontmoeten, voortaan kan dat dus ook in Brabant. En wel op iedere vijfde vrijdag van de maand…Tja dat zijn er nog maar vier dit jaar, dus dat moet in te plannen zijn, nietwaar? Daarbij rijden er voortaan treinen richting Randstad op do, vrij en za: de laatste trein gaat om 4.21 uur naar Amsterdam, leve de nachttrein!

29 februari gaat Brabant los!
Aanvang: 17.00 uur tot…..
Locatie: in de Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD ’s-Hertogenbosch

Als je met de trein komt, loop je (+/- 7 minuten) als volgt:
verlaat het station aan de centrumzijde. Ga de eerste straat links [Koninginnelaan]. Daarna bij de tweede stoplichten weer links (bij de Kwikfit). Na ongeveer 200 meter rechts is de Verkadefabriek. Als je goed kijkt zie je ons door de raam al aan een van de lange tafels zitten!

Er is ook parkeergelegenheid bij de Verkadefabriek, zie www.verkadefabriek.nl
Op deze site kun je trouwens ook checken wat er allemaal te beleven valt. Een film, theatervoorstelling of wat lekkers eten na de borrel of er tussendoor behoren allemaal tot de Brabantse mogelijkheden.

O ja, er is ook gratis wifi voor de liefhebbers. Voor wat betreft de kosten: gewoon aan de bar je eigen drankje(s), hapjes e.d. direct betalen. Verder niets.

Graag zien we je ook in ’s-Hertogenbosch bij naamlooz!

Ingrid van den Boogaard & Nadja van Berkel

Ps de andere naamloozborrels in DB dit jaar zijn op 30 mei, 29 augustus en 31 oktober. Je kunt een mailtje aan de kartrekker sturen om op de hoogte gehouden te worden.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.