Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) gezocht voor werkconferentie op 12 maart

Op 12 maart a.s. (van 10 tot 17 uur) organiseert debatcentrum de Rode Hoed (www.rodehoed.nl) een besloten werkconferentie met de betrokken belangenpartijen over de inkomensvoorzieningen voor Arbeidsongeschiktheid (AOV) en pensioenen van ZZP’ers. De resultaten worden in een brochure vastgelegd en verspreid onder de betrokkenbelangenpartijen, media en de politiek. Om de ZZP’er een stem te geven … Continue reading “Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) gezocht voor werkconferentie op 12 maart”

Op 12 maart a.s. (van 10 tot 17 uur) organiseert debatcentrum de Rode Hoed (www.rodehoed.nl) een besloten werkconferentie met de betrokken belangenpartijen over de inkomensvoorzieningen voor Arbeidsongeschiktheid (AOV) en pensioenen van ZZP’ers. De resultaten worden in een brochure vastgelegd en verspreid onder de betrokken
belangenpartijen, media en de politiek.

Om de ZZP’er een stem te geven in deze discussie, is de Rode Hoed op zoek naar ZZP’ers die ervaring hebben met het treffen van pensioen- en AOV voorzieningen. De werkconferentie richt zich in het bijzonder op vrouwen, ex-WAO’ers en allochtonen die als ZZP’er werkzaam zijn.

ZZP’ers die interesse en tijd hebben om aan de werkconferentie deel te nemen, kunnen reageren via info@niccom.nl (Nicolien Brzesowsky).

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.