Naamlooz KAN 24 augustus. Arnhem.

Morgen, 24 augustus, is naamlooz KAN gewoon weer in De Kookplaats in het Hoofdkwartier. Vanaf 17.00 uur.

Morgen, 24 augustus, is naamlooz KAN gewoon weer in De Kookplaats in het Hoofdkwartier. Vanaf 17.00 uur.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

One thought on “Naamlooz KAN 24 augustus. Arnhem.”

  1. Beste organisatoren en andere Naamlozen,

    Ik neem me elke maand weer voor om een keer op de Naamlooz borrel aanwezig te zijn, helaas ben ik te veel buiten de deur aan het werk en kan dan niet op tijd terug zijn in Arnhem om nog een borrel mee te doen… Ik hoop binnenkort echt eens kennis te komen maken. Intussen blijf ik de berichten en happenings van jullie volgen 🙂 via deze website en de websites van de andere Naamlozen.
    Wellicht tot binnenkort!

    Groeten,
    Ibrahim Akkul

Comments are closed.