Vervuld: Vacature bij Stichting Todos, 22,5 uur, Amsterdam

Een oproep van Inge Hoogerheiden: "Lieve mensen, Ik heb jullie hulp nodig. Voor Stichting Todos zijn we naarstig op zoek naar een kanjer voor de functie van marketing, communicatie en netwerkmedewerker. We zoeken een ervaren kracht die van zelfstandig aanpakken weet. In de bijlage vind je de omschrijving voor deze leuke, boeiende, uitdagende baan in … Continue reading “Vervuld: Vacature bij Stichting Todos, 22,5 uur, Amsterdam”

Een oproep van Inge Hoogerheiden:

"Lieve mensen,

Ik heb jullie hulp nodig. Voor Stichting Todos zijn we naarstig op zoek naar een kanjer voor de functie van marketing, communicatie en netwerkmedewerker. We zoeken een ervaren kracht die van zelfstandig aanpakken weet. In de bijlage vind je de omschrijving voor deze leuke, boeiende, uitdagende baan in een kleine maar gedreven idealistische organisatie.
Het gaat om 22,5 uur dus ideaal voor herintreders of mensen die naast dit goede werk nog een ander project willen doen. Ik wil jullie vragen om eens in je netwerk rond te kijken en te vragen wie met ons verder wil bouwen.

Zie graag de reacties graag uiterlijk voor 1/9 tegemoet.

Met positieve groet, Inge

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

One thought on “Vervuld: Vacature bij Stichting Todos, 22,5 uur, Amsterdam”

 1. Beste Inge,

  Ik heb even naar de vacature-info gekeken. 2300 bruto (bij een 36-urige werkweek) voor een kanjer van een medewerker marketing, communicatie en netwerk vind ik wel bijzonder weinig, in elk geval niet marktconform.
  Hoe kijk jij daar tegenaan?

  e-rik
  interaction concepts
  http://www.e-rik.nl

Comments are closed.