Naamlooz Leiden (e.o.) vrijdag 10 januari

Wegens succes geprolongeerd ;-).

Hallo Naamlozen,

De eerste Leidse Naamlooz is ons zo goed bevallen dat we jullie ook graag in 2014 in Leiden uitnodigen voor een ontspannen borrel zonder poespas.

Aanstaande vrijdag (de 2e van de maand) ben je vanaf 19:00 uur weer van harte welkom in stadscafé van der Werff aan de Stationsstraat te Leiden (200 meter van station Leiden Centraal).

WAT?
Naamlooz staat voor ontspannen borrelen met mensen met een open, nieuwsgierige, creatieve geest. De borrel is laagdrempelig, open, toegankelijk en vooral informeel (zonder visitekaartjeskwartet enzo….). Elke vrijdag is er een Naamlooz borrel in Nederland, de 2e vrijdag van de maand is momenteel afwisselend voor Leiden en Amsterdam.

HOE?
Je bent vanaf 19:00 uur (of eerder, als je een hapje wilt eten) van harte welkom. Aanmelden? Dat hoeft – en kan – niet ;-). Verras ons met jouw aanwezigheid en neem vooral leuke mensen mee. Basisafspraak is dat iedereen z’n eigen drankjes zelf afrekent bij de bar (je mag natuurlijk wel iemand iets aanbieden ;-). In onze FAQ vind je de antwoorden op de andere meest gestelde vragen over deze borrel.

WANNEER
Vrijdag 10 januari 2014 vanaf 19:00 uur.

WAAR?
Locatie: Stadscafé restaurant van der Werff
Steenstraat 2
2312 BW Leiden
T (071) 513 03 35
info@stadscafevanderwerff.nl
http://www.stadscafevanderwerff.nl/

Optioneel: menu
Meer info over de dineropties bij Van der Werf vind je op hun menukaart. Staat daar niets van je gading op? Dan vind je op de route vanaf het station én als je het café voorbijloopt richting de binnenstad ook allerlei verschillende eettentjes (van wok tot pizza en van Thais tot Japans), dus vast voor elk wat wils.

Route:
Vanaf Leiden CS loop de richting het centrum van Leiden. Na 200 meter, direct na de brug links (tegenover het museum van Volkenkunde) vind je Stadscafé van der Werf.

Kom je per auto? Dan kan parkeren kan vlakbij, bij parkeerplaats Molen de Valk, parkeerterrein Haagweg, of bij parkeergarages in de buurt (tip: interactieve kaart).

Vrolijke sprankelgroet,

Annemiek
Zie ook de f-blink ;-), die mag je natuurlijk delen om ons te verrassen met nog meer leuke mensen. Tot vrijdag!

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

One thought on “Naamlooz Leiden (e.o.) vrijdag 10 januari”

Comments are closed.