Naamlooz Utrecht 2 juli in Grand Café Maria – niet Voetballooz

Na lang onderhandelen (lees we hebben Blatter omgekocht) hebben we het voor elkaar gekregen, de Fifa heeft ervoor gezorgd dat Oranje speelt tijdens Naamlooz;-)
En bij Grand Café Maria vonden ze dit ook leuk en hebben ze meerdere schermen opgehangen om voetbal te kunnen kijken.
Dus de aanstaande Utrechtse Naamlooz zal een iets ander karakter hebben en voor de voetballiefhebbers al voor 16u beginnen. Na de wedstrijd komen we dan hopelijk weer toe aan daar waar Naamlooz om draait, lekker kletsen, kennismaken en verbinden.
Dus voor de voetballiefhebbers begint Naamlooz ergens om half 4/4 uur en zij die dat willen vermijden kunnen later komen (tijd onbekend ivm kans op verlenging).

Naamlooz lustrum
Volgende week vieren we het eerste Naamlooz lustrum met een BBQ op Zandvoort strand.
Locatie is net als ’08 en ’09 Skyline 13, The australian beach bar. Dat is een superrelaxte plek.
Kosten: 30 euro pp = Barbeque + 5 drankjes (tapbier, wijn, fris). Bij minder dan 12 aanmeldingen ga ik een dagmenu regelen, barbeque is dan niet te doen.
Wil je niet mee-bbq-en, laat dan even een bon op je eigen naam openen. Wil je andere soorten drank, ook dan open je even een bon op je eigen naam!
Mensen die niet willen bbq-en kunnen genieten van lekkere borrelhapjes en een a la carte menu. Als je je opgegeven hebt, dan rekenen we op je. Kom je niet, dan moeten we wel de kosten in rekening brengen.
Als je niet wilt bbq-en hoef je niets te doen! Wil je BBQ-en, geef je dan op via de Ning: http://naamlooz.ning.com/events/naamlooz-eerste-lustrum-bbq-op
Aanmelden graag uiterlijk 2 juli! IVM keuze voor BBQ of menu. Als je later wilt beslissen, mail dan even op sanne@oomph.nl

Locatie Naamlooz Utrecht
Grand Café Maria op de Mariaplaats 50, Utrecht.
Meer info over Maria en de menukaart (tapas en diner): www.mariautrecht.nl
Maria is erg makkelijk te bereiken vanaf het station en de Springhaver parkeergarage is in de buurt.
Vanaf Utrecht CS pak je de uitgang bij de Albert Heijn / Seats2Meet en loop je de stad in. Bij Stairway to Heaven ga je naar rechts en dan loop je er bijna tegenaan. Er zijn overigens 2 ingangen, die naast de bakker op het pleintje is het makkelijkst).
We werken niet meer met betaling achteraf, maar reken je de bestelde drankjes direct aan de bar af.