ZOMEREXPOSITIE NIJMEGEN

Galerie Zeven Zomers Art is tot en met 22 augustus 2010 gevestigd in het Besiendershuis aan de Waalkade, Steenstraat 26 te Nijmegen. Dit laat-gotische pand stamt uit het begin van de 16de eeuw. De sfeer in het Besiendershuis, met uitzicht op de Waal, is een uitstekend decor voor kunstexposities en culturele activiteiten. De besiender was een opzichter van de Waal, die de tolgelden van de voorbijvarende schepen moest innen.

De galerie toont van 26 juni tot en met 22 augustus 2010: bronzen beelden van Lies Arnold Aerts, glaskunst van Frank Biemans, non-figuratieve olieverfschilderijen van Eelko van Iersel, sieraden (met opaal) van Bliss Art en bronzen vogeltjes en voetjes van Babette Degraeve

OPENING 4 JULI 2010

U bent van harte welkom op de feestelijke opening op zondag 4 juli, van 14.00 tot 17.00 uur. Na een welkomsttoespraak van Eelko van Iersel kunt u genieten van de expositie en live muziek van Elson. Elson is een quintet rondom de Surinaamse zangeres Monique. De band speelt een uitgebreid repertoire van ouwe jazz, zwarte soul, moderne pop en opzwepende funk, alles gestoken in een eigentijds jasje. De basis van de band wordt gevormd door percussie en bas, vanwaar piano de brug vormt naar de twee vrouwelijke solisten: saxofoon en zang.

LOCATIE

Galerie Zeven Zomers Art, Besiendershuis aan de Waalkade, Steenstraat 26 te Nijmegen

OPENINGSTIJDEN

Deze expositie is van 26 juni tot en met 22 augustus 2010 te bezoeken op zaterdag en zondag, van 12.00 tot 17.00 uur. U kunt ook een afspraak maken om de galerie op een ander tijdstip te bezoeken.

One thought on “ZOMEREXPOSITIE NIJMEGEN”

Comments are closed.