Nederlandse Getting Things Done avond

Op de naamlooz borrels spreek ik vaak mensen die omkomen in het werk, die het overzicht missen, in de stress raken en die vanwege de hoeveelheid te doene dingen dan maar hun huis gaan schoonmaken. Mensen die lijstjes maken dat het een lust heeft en die lijstjes dan weer regelmatig overschrijven om er weer andere … Continue reading “Nederlandse Getting Things Done avond”

Op de naamlooz borrels spreek ik vaak mensen die omkomen in het werk, die het overzicht missen, in de stress raken en die vanwege de hoeveelheid te doene dingen dan maar hun huis gaan schoonmaken. Mensen die lijstjes maken dat het een lust heeft en die lijstjes dan weer regelmatig overschrijven om er weer andere lijstjes van te maken. Mensen die worstelen met prioriteiten. Mensen wiens dag bepaald wordt door ad-hoc, last minute klussen want anders ontploft er iets.

Heel erg herkenbaar voor mij! Maar sinds ik het systeem van David Allen (Getting things done) gebruik om effectiever te werken, is mijn productiviteit en effectiviteit explosief gestegen. Dat is natuurlijk een Goed Ding. Maar wat ik een nog veel prettiger effect vind, is het gevoel van serene rust en focus dat het opgeleverd heeft.

Op 12 april, van 19.30 tot 22.00 organiseren Frank Meeuwsen en Taco Oosterkamp een uitwisselingsavond over Getting Things Done. Ik vind het altijd fijn om ervaringen en tooltjes en ‘hoe doe jij dat nou als…?’ uit te wisselen met anderen dus ik ben erbij! Jij ook? Alle informatie staat hier.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.