Oproep van Sanne en Daan Kortenbach

Even voorstellen: Daan Kortenbach. Laat al ongeveer een half jaar trouw zijn gezicht op Naamlooz A’dam zien. Daan is zo’n beetje de beste webprogrammeur die ik ken. Naast het feit dat zijn programmeerwerk gewoon top is, is hij ook nog sociaal vaardig. Dat is handig, een programmeur die kan communiceren! Hij verliest de doelstelling van een webproject niet uit het oog en draagt er dus ook aan bij dat het ding doet wat het moet doen. We werken veel samen, bijvoorbeeld aan de website van ‘Zin! Leidinggeven aan jezelf en anderen‘, het boek van André Meiresonne.

Daan en ik zijn allebei naarstig op zoek naar mensen die een beetje op Daan lijken. Er is namelijk wel heel erg veel te doen! Dus sociaal vaardige, oplossingsgerichte webdevelopers die op projectbasis met ons willen werken. Xml, MySQL, Javascript, PHP op topniveau gewenst bij de developers.

Ook zoeken we goede interaction designers en projectmanagers! Voor alles geldt dat je zelfstandig bent, en een netwerksamenwerking wilt aangaan. Ben je er zelf een, of ken je er een,  meld je bij mij of bij Daan of bij de Naamlooz borrel voor een kennismaking.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

3 thoughts on “Oproep van Sanne en Daan Kortenbach”

Comments are closed.