(Startende)Beeldende kunstenaars opgelet!!!

Dit is je kans om jouw talent aan Nederland kenbaar te maken! Stichting NoBEL is op zoek naar iemand die de NoBEL-trofee van 2007 wil ontwerpen en maken. Stichting NoBEL is een non-profit reclamebureau voor goede doelen en een platform voor aanstormend creatief talent ineen. De ideële organisaties krijgen een campagne tegen zeer lage kosten … Continue reading “(Startende)Beeldende kunstenaars opgelet!!!”

Dit is je kans om jouw talent aan Nederland kenbaar te maken!
Stichting NoBEL is op zoek naar iemand die de NoBEL-trofee van 2007 wil ontwerpen en maken. Stichting NoBEL is een non-profit reclamebureau voor goede doelen en een platform voor aanstormend creatief talent ineen. De ideële organisaties krijgen een campagne tegen zeer lage kosten en de creatieven een platform om zich te profileren.  Kijk voor meer informatie even op www.stichtingnobel.nl  

Er zullen, per jaar, 5 reclame/communicatie/productiebureaus NoBEL worden verklaard. Zij ondersteunen NoBEL en mogen daarvoor jong creatief talent scouten.
Deze 5 bureaus worden door een echte ridder NoBEL verklaard en mogen op het NoBEL-feest, eind februari, een prachtige trofee in ontvangst nemen. Dit alles ten overstaan van een volle zaal met mensen en veel pers. Een geweldige kans dus om als beginnende beeldende kunstenaar te laten zien wat je kan, want deze trofee wordt fel begeerd door de bureaus en zal door veel mensen gezien worden!

Info trofee:

Grootte: Niet groter dan 20 centimeter (hoogte)
Materiaal: Geen voorkeur
Stijl: naar eigen invulling
Inspiratiewoorden: nobel, ridder, zwaard, helpen…
Aantal: 5 (dezelfde)
Reageren: zo snel mogelijk.

Van alle ontwerp voorstellen zal de meest geschikte worden gekozen. Deze keuze zal rond de 8ste van Januari worden gemaakt. De beelden moeten dan een maand later klaar zijn.

Heb je een leuk idee? Of misschien nog een vraag? Stuur een email naar info@stichtingnobel.org


NoBELe groeten,

Jasmijn Andringa

Stichting NoBEL
T 06-16610343
E info@stichtingnobel.org
W www.stichtingnobel.org

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.