Robbert Zoon van Zinfo zoekt een mobiele boom!

Hallo allemaal, Ik heb serieuze plannen om met Zinfo aan te sluiten bij de Globalicious tour langs diverse zomerfestivals zoals Extrema Outdoor en Mysteryland. Zinfo wil daar gaan staan met een soort goed-nieuws-boom waar iedereen zijn eigen goede nieuws kan ophangen en wat anderen ook weer zal inspireren. Naast een fysieke boom komt er ook … Continue reading “Robbert Zoon van Zinfo zoekt een mobiele boom!”

Hallo allemaal,

Ik heb serieuze plannen om met Zinfo aan te sluiten bij de Globalicious tour langs diverse zomerfestivals zoals Extrema Outdoor en Mysteryland. Zinfo wil daar gaan staan met een soort goed-nieuws-boom waar iedereen zijn eigen goede nieuws kan ophangen en wat anderen ook weer zal inspireren. Naast een fysieke boom komt er ook een virtuele boom waar mensen alles online kunnen teruglezen. Daarnaast heb ik plannen om hetzelfde gaan doen met een echte boom in bijvoorbeeld het Vondelpark in Amsterdam.

Ik ben erg enthousiast alleen ben ik nu dus op zoek naar een boom-achtig iets wat mobiel is, er mooi en echt uitziet, praktisch is om op te zetten en makkelijk te vervoeren. Bijvoorbeeld een opblaasbare boom of een soort bouwpakket.
Mijn vraag aan jullie: Heb jij nog een goed idee voor zo’n boom of ken je iemand die dat zou kunnen maken? Dan hoor ik het natuurlijk graag!

Bij voorbaat dank voor je moeite, een goed weekend en ik zou zeggen… tot Zinfo!

Vriendelijke groet,
Robbert Zoon
www.zinfo.nl

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

One thought on “Robbert Zoon van Zinfo zoekt een mobiele boom!”

Comments are closed.