September borrel verhuist naar Drenthe, Natural Networking Festival 2006

Creativity is an Art. Feed your Soul. Feed your Brain. Dare to Play & Relax! Op een van de mooiste plekken in het bos van Drenthe, vindt van 7 t/m 10 september het Natural Networking Festival (NNF) plaats. Een festival waar je naartoe gaat om te ontspannen, je zinnen te prikkelen, ideeën op te doen … Continue reading “September borrel verhuist naar Drenthe, Natural Networking Festival 2006”

Nnf
Creativity is an Art. Feed your Soul. Feed your Brain. Dare to Play & Relax!


Op een van de mooiste plekken in het bos van Drenthe, vindt van 7 t/m 10 september het Natural Networking Festival (NNF) plaats. Een festival waar je naartoe gaat om te ontspannen, je zinnen te prikkelen, ideeën op te doen en mensen te ontmoeten. Tijdens een van de gratis workshops kun je je verdiepen in creatieve, culturele, maatschappelijke of bedrijfskundige vraagstukken. Of misschien kom je langs om zelf een workshop te geven.

Wat er ontstaat dit weekend wordt grotendeels bepaald door de creaties van de bezoeker zelf. Geen strakke tijdschema’s en kort aangelijnde planningen dus, maar veel vrijheid om je ding te doen. Tijdens het Natural Networking Festival kun je je blik verdiepen. Focus en creativiteit komen hier samen, terwijl je in een prachtige omgeving geniet van de nazomerzon, en je zintuigen op scherp stelt.

Nieuwe input? Tijdens dit weekend loop je een grote kans om ideeën en kennis op te doen. Bijvoorbeeld door mee te doen aan een media workshop, een acting class of een brainstorm voor een nieuwe reclame campagne. Altijd al eens een keer een les Thai Chi of Capoeira willen hebben? Of doe je liever mee aan een flyerontwerpwedstrijd?

Het is handig om je eigen tent mee te nemen, en anders is er ook altijd wel een plekje in een van de grote tenten op het terrein.

Voor alle essentials zoals goede muziek, sfeer, internetverbinding en kampvuur wordt gezorgd. Er is een kampwinkel op het festivalterrein aanwezig en ’s avonds wordt er tegen een kleine vergoeding een maaltijd voor je klaargemaakt om je vingers bij af te likken. Er is dus ontzettend veel te doen, maar het is ook leuk je even niks van het programma aan te trekken en een duik te nemen in het nabij liggende meertje.

www.naturalnetworkingfestival.com

Geef bij je profiel op dat je via Naamlooz gekomen bent. Je hoeft niet al die dagen daar te zijn! Degenen die niet naar het NNF gaan kunnen natuurlijk gewoon op de vaste tijd / plaats borrelen! Gebruik het weblog om dat aan te kondigen (even mailen naar info@naamlooz.nl en dan zet ik het online).

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.