Gisteren

Het was weer érg gezellig gisteren, echt een feestje. Wát een opkomst! Leuke nieuwe gezichten gezien waar ook goede gesprekken en mooie verhalen uit kwamen. Het lijkt mij een goed idee als jullie elkaar via dit weblog makkelijk kunnen terugvinden. Als je dat nog niet gedaan hebt, stuur mij dan een mailtje met een kort … Continue reading “Gisteren”

Het was weer érg gezellig gisteren, echt een feestje. Wát een opkomst! Leuke nieuwe gezichten gezien waar ook goede gesprekken en mooie verhalen uit kwamen. Het lijkt mij een goed idee als jullie elkaar via dit weblog makkelijk kunnen terugvinden. Als je dat nog niet gedaan hebt, stuur mij dan een mailtje met een kort stukje over jezelf, misschien een foto of je logo ofzo, een linkje naar je website, weblog of andersoortige online presentie. Dan zet ik het als post op dit weblog. Daarna kan je al die naamlozen terugvinden onder de categorie ‘Naamlozen’.

En nogmaals: als je iets te melden hebt, doe dat dan hier!

Mensen die denken dat er in de zomer niet geborreld wordt vergissen zich: 14 juli gaan we naar het strand, 11 augustus naar de IJkantine en in september naar het Natural Networking Festival in Drenthe. Thuisblijvers kunnen natuurlijk gewoon in Amsterdam afspreken, niets houdt je tegen he? Als je dat op deze website wilt aankondigen, stuur even een berichtje.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.