14 juli Naamlooz op het strand

Op 14 juli gaan we met zijn allen naar het strand. We gaan naar Zandvoort omdat dat goed bereikbaar is met het o.v. Er zit zelfs een leuke strandtent, Mango’s! We kunnen wel wat eerder afspreken dan, vanaf een uur of vier, geef jezelf een beetje eerder vrij, het is tóch komkommertijd. Dan gaan we … Continue reading “14 juli Naamlooz op het strand”

Beach_1Op 14 juli gaan we met zijn allen naar het strand. We gaan naar Zandvoort omdat dat goed bereikbaar is met het o.v. Er zit zelfs een leuke strandtent, Mango’s!

We kunnen wel wat eerder afspreken dan, vanaf een uur of vier, geef jezelf een beetje eerder vrij, het is tóch komkommertijd. Dan gaan we eerst lekker op het strand zitten, onze zelfmeegebrachte drankjes en snackjes verorberen en misschien een zandkasteel bouwen, spelen, frysbeën, kletsen. Als het op is kunnen we naborrelen bij Mango’s.

Daarna zouden we kunnen gaan barbequen! Als daar voldoende animo voor is zal ik met hun proberen te overleggen wát we op het vuurtje gooien. Dat betekent wel dat ik op tijd moet weten wie er allemaal meedoen! Plaats een reactie op dit bericht of stuur mij een mailtje. Vertel mij daarin of je komt, en of je vegetarisch bent en hoeveel je zou willen spenderen (ergens tussen de 20 – 30 euro per persoon). Meld ook alsjeblieft even wat je meeneemt aan drank / snacks. Ik wil het graag vóór 23 juni weten.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.