Uitnodiging van Bas Nadorp

We hebben met zijn allen op de juniborrel een onuitwisbare indruk achtergelaten op Bas Nadorp, van BNCP. Gezien zijn reactie van een paar dagen later: "…En tegelijkertijd: “Maar, ik ben al verliefd … op een zojuist opgezet nieuw creatief netwerkplatform (SOP!). En dan kom je op de eerste warme vrijdag van 2006 een groep “naamlozen” … Continue reading “Uitnodiging van Bas Nadorp”

Soplogo_borden
We hebben met zijn allen op de juniborrel een onuitwisbare indruk achtergelaten op Bas Nadorp, van BNCP. Gezien zijn reactie van een paar dagen later:

"…En tegelijkertijd: “Maar, ik ben al verliefd …
op een zojuist opgezet nieuw creatief netwerkplatform (SOP!). En dan kom je op
de eerste warme vrijdag van 2006 een groep “naamlozen” tegen in café Captein, een kroeg aan de overkant van ons kantoor nota
bene. Vakmensen, gepassioneerd, eerlijk, inspirerend, open en lief. Van divers
pluimage, met verschillende achtergronden, niet veroordelend of bevoordeeld,
maar met allemaal hetzelfde doel en bestemming: praat, help, samen, werk, leef
en geniet – in willekeurige volgorde.Graag sluit ik me de volgende keer
weer aan om langer met anderen stil te staan bij zoveel wat ons
bezighoudt…"

Bas heeft dus een netwerk: SOP. Natuurlijk lukt dat. En natuurlijk worden Naamlooz en sop dan vriendjes. En dus nodigt SOP de Naamlozen uit voor wat belooft een inspirerende, gezellige, gekke en leuke avond te worden:

2e SOP! bij Rebel Music thuis!

Ivar en Martijn van Rebel hebben enthousiast hun studio aangeboden als locatie voor de 2de SOP! Op 29 juni a.s. zijn jullie dan ook van harte welkom bij Rebel Music op de Nieuwe Achtergracht 17 in Amsterdam. We beginnen om 20.00 uur!

Agenda so far

De jongens van Blendz hebben aangekondigd graag hun cocktail-kunsten te komen vertonen; Gert-Jan Stam en Daan Kortenbach hebben aangegeven met een SOP!-cast te willen beginnen: bewegend beeld met geluid. Een plekje waar je jezelf of je bedrijf kunt presenteren, of gewoon iedereen de groeten kunt doen, met of zonder pruik;
En een aantal SOPPERS zal vertellen over hun ervaringen tijdens het International Advertising Festival in Cannes. Aanvullingen op deze voorlopige agenda kunnen worden gegeven op het SOP!-forum, afdeling "De volgende keer". (www.s-o-p.nl/forum)

Donderdag 29 juni 2006
Rebel Music
Nieuwe Achtergracht 17 (achter Carré)
Tijdstip: 21.00 – 23.00 uur
Tot dan!

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.