Shares iamoneworld (I am one world) nu verkrijgbaar

iamoneworld (I am one world): een creatieve, avontuurlijke reis rond de wereld in een voertuig op zonne-energie vanuit de gedachte dat we een zijn.

Crowd funding
iamoneworld is een project dat vnl gerealiseerd wordt dmv crowd funding en crowdsourcing; meerdere mensen die een steentje bijdragen om iets bijzonders te realiseren. Goederen, energie, geld, en expertise worden gebundeld en er wordt gebouwd! Eerst de website en nu is het voertuig op zonne-energie aan de beurt.

Dit voertuig, de Mobile Solar Studio, wordt gerealiseerd ism Soios in Maashees.
Een bijdrage leveren aan het project kan op verschillende manieren (zie contribute). Een van die manieren is het verkrijgen van een iamoneworld aandeel. Share!

Shares & Shareholders
Als aandeelhouder in het project ontvang je:
1. Het iamoneworld aandeel: persoonlijk en genummerd iamoneworld aandeel (printbaar digitaal bestand).
2. Een of meerdere kunstwerken. Kunstenaars die in 2008 een werk bijdragen zijn: Elspeth Diederix, Jeroen Kooijmans, Maarten de Man, Noor Bongers en Ingrid van den Boogaard. Foto’s vind je op de iamoneworld pagina op Flickr.
3. Je naam op het voertuig! De uitnodiging om jouw naam op het voertuig te komen schrijven voor vertrek (alleen bij share 2008).
4. Vermelding op de shareholders list: de mogelijkheid tot vermelding op de shareholders list op de iamoneworld website.

Een aandeel kost 50 euro. Ieder aandeel geeft recht op een kunstwerk. Er zijn ook aandelenpakketten verkrijgbaar.
Met de gehele opbrengst van deze aandelen wordt de bouw van de Mobile Solar Studio gerealiseerd. Meer informatie over de aandelen vind je bij shares. Als je een aandeel wilt kopen, klik hier!

En…ook de eerste, uitgebreide nieuwsbrief (met info, tips, gratis downloads en veel links) is klaar. Download hem nu hier. Wil je via je email op de hoogte blijven van het project (blogposts en nieuwsbrief), ga dan naar www.iamoneworld.com en vul rechtsboven op de website je emailadres in. Of maak natuurlijk gebruik van de RSS feed 🙂

Met hartelijke en zonnige groet,

Ingrid van den Boogaard

afbeeldingen: 1. iamoneworld share 2008 2. foto Elspeth Diederix, ‘Untitled’