Wikidoe ‘s-Hertogenbosch 18 dec 17 uur

Het nieuwe jaar staat op knappen. Reden genoeg om in 2008 nog even terug te blikken of alvast te dromen over een mooi 2009 met gelijkgestemden. Op donderdag 18 december aanstaande organiseren (organizonderen) we daarom weer een Wikidoe. Vanaf 17.00 uur in de Verkadefabriek te ‘s-Hertogenbosch.
Je bent van harte uitgenodigd om ook nu weer leuke contacten te leggen, fijne mensen te ontmoeten en ook de laatste Wikidoe onvergetelijk te maken. In een informele sfeer en als je wilt met een maaltijd.

We zien je graag!

Nadja van Berkel & Ingrid van den Boogaard

Kartrekkers Wikidoe & naamlooz Brabant

p.s. op 24 januari organiseren we een Wikidoe-wandeling in de Kampina. Drie uur genieten van de prachtige Brabantse natuur in een fijn gezelschap. Nadere info volgt nog, maar misschien al goed om deze datum alvast te noteren? En om het jaar helemaal goed te beginnen, heeft januari direct vijf vrijdagen. Dus: is er een Naamlooz borrel op 30 januari in Den Bosch! Ook die datum mag je van ons natuurlijk al reserveren.
Verkadefabriek: Als je met de trein komt, loop je (+/- 7 minuten) als volgt:
verlaat het station aan de centrumzijde. Ga de eerste straat links [Koninginnelaan]. Daarna bij de tweede stoplichten weer links (bij de Kwikfit). Na ongeveer 200 meter rechts is de Verkadefabriek. Als je goed kijkt zie je ons door de raam al aan een van de lange tafels zitten!

Er is ook parkeergelegenheid bij de Verkadefabriek, zie www.verkadefabriek.nl Op deze site kun je trouwens ook checken wat er allemaal te beleven valt. Een film, theatervoorstelling of wat lekkers eten na de borrel of er tussendoor behoren allemaal tot de mogelijkheden.O ja, er is ook gratis wifi voor de liefhebbers.