Soul Gymnastics… maakt je los!

De eerste editie van het ‘gecrowdsourcete’ Soul Gymnastics gaat binnenkort plaatsvinden! Op zondag 27 juni zijn de twaalf -misschien wel- gaafste workshops van Nederland te beleven in Cordium in Nijmegen. Bijzondere mensen met inspirerende ideeën en oefeningen die je los maken. Nils Roemen en Fanny Koerts spreken en Linde Ex laat haar kunst zien. MC van de dag is Juul Martin en Wereldvrouwen van Ontmoet Plan B maken de lekkerste hapjes klaar. Het belooft een zinnenprikkelende dag te worden, georganiseerd door Katja Linders.

Voor deze dag vragen we een entree van 15 euro voor koffie, lekkers, borrel en hapjes, de ‘Soul-Flavour-vergoeding’ 😉
Daarnaast bepaal je achteraf zelf wat deelname aan de workshops, de gave ontmoetingen en het gevoel dat je er aan over houdt je waard is geweest. Leuk, toch?

Als je mee wil doen met deze dag, meld je dan aan op www.soulgymnastics.nl. Daar vind je ook het hele programma en verdere informatie. Er zijn niet zo heel veel plaatsen (100) dus zorg er voor dat je een plekkie hebt als je het niet wil missen.

Je kan ons helpen door dit bericht door te sturen naar mensen die deze dag ook gaaf zouden vinden. Of maak lawaai op LinkedIn, twitter (met #soulg) of je blog.
Hopelijk tot 27 juni! Het zou fijn zijn je dan te zien! Hoe dan ook, blijf lekker los 😉

Soul Gymnastics
Cordium – De Ruyterstraat 65, Nijmegen
27 juni 13-18 uur
€15,- + waardebepaling achteraf

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.