TED Talk 3 en nieuws

TED Talk 3, donderdag 14 augustus van 2 tot ca 5 uur

Op 14 augustus is een nieuwe TED Talk in Seats2Meet te Utrecht. Na de bijzondere TED Talk 1 en 2 belooft dit weer een nieuwe ervaring te worden, met nieuwe lezingen en nieuwe gesprekken. Kijk ook op www.tedtalks.nl.

Wat wel anders is: ted-talks.ning.com.

TED Talks groeit, en dat is leuk. Een nadeel is alleen dat ik het allemaal niet meer op persoonlijke basis kan houden. Bovendien zijn er in de eerste twee TED Talks goeie ideeën naar voren gekomen hoe TED Talks meer kan inspireren. Ik ben daarom toch maar een online plek gestart in de vorm van een Ning-groep. Ik hoop dat jullie allemaal lid worden en zo mijn administratie willen beperken.

Maar het is niet alleen handig voor mij:

  • beter in contact blijven
  • verder napraten over de TED Talks
  • eenvoudig opgeven en zien wie er nog meer komen

Kortom: word lid en geef je op voor een van de TED Talks. Wil je wel naar de TED Talks komen maar geen lid worden stuur dan een mailtje naar beptothebone@gmail.com ovv TED Talk aanmelding. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers, er zijn al enkele aanmeldingen voor TED Talk 3 binnen. TED Talks zijn gratis, maar er is natuurlijk ruimte voor waardering achteraf in de pot.

De inmiddels bekende TED Talks site ( www.tedtalks.nl ) blijft gewoon in de lucht voor verslagen van de afgelopen TED Talks en aankondigen en inspiratie.

Groetjes en tot TED Talks,

Jasper van Impelen