Nieuwe website!

Welkom op de nieuwe website voor naamlooz! Het domein moet nog ‘omgezet’ worden maar hij is al te zien op http://naamlooz.nl (zonder WWW dus). Ook de RSS abonnees worden al naar de nieuwe website gestuurd.

Vermelding op de website?

De lijst met naamlozen in de zijkolom is gesneuveld. Kom je regelmatig naar de borrels en wil je op de website vermeld worden, stuur dan een korte tekst (ca 250 woorden) en eventueel een foto (ca 250 x 250 pixels, jpg) aan jouw kartrekker. Hij / zij zal het op de site zetten en het verschijnt dan onder de categorie ‘naamlozen’. Je kan je kartrekker vinden op de pagina ‘veelgestelde vragen‘.

Een stukje plaatsen?

Organiseer je regelmatig iets dat van waarde is voor de naamlozen, dan kan je dat voortaan zelf op de website plaatsen. Vraag een ‘author’ account aan Sanne. Met ‘van waarde’ bedoelen we dus niet ‘platte’ reclame / spam of mlm-achtige zaken.

Oproep

Er staan nu 5 roterende beelden in de bovenbalk, die zijn ‘standaard’ uit de template. Kan je uit de voeten met photoshop, dan nodig ik je van harte uit om een beeld aan te leveren! Het zou fijn zijn als je het logo van naamlooz erin verwerkt. Stuur voor specificaties en het logo een mailtje naar Sanne.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.