Tip: Lopen zonder een stap te verzetten. Gedichten en tekeningen van Gaston Bannier

Ik kreeg het laatst zomaar cadeau! En een cadeautje is het:

Lopen zonder een stap te verzetten - Gaston Bannier
Lopen zonder een stap te verzetten - Gaston Bannier

Lopen zonder een stap te verzetten: Gedichten om mee te nemen… in je hoofd, in je hart, in je schoudertas.

Het boek is te bestellen via de boekhandel
of door een e-mail te sturen.
De prijs is 17,50 euro + verzendkosten.

Lopen zonder een stap te verzetten – Gaston Bannier
Uitgeverij glifm
80 pagina’s hardcover
ISBN nummer: 978-90-814-1741-9

Vormgeving: Wilbert de Groot – Zippa

Gaston: “Ik kan je natuurlijk wel vertellen waarom ik het boek gemaakt heb. Al jaren schrijf ik af en toe een gedicht. Ook droeg ik geregeld voor. Dan kwamen de mensen na afloop vragen of ik er ook aan boekje van had, want ze wilden het kopen. Dat is de voornaamste reden dat ik besloot het boek te gaan maken. Na eerst een rondje langs officiële uitgevers, waarbij ik overal ben afgewezen, besloot ik het uiteindelijk zelf te gaan doen en dan helemaal op mijn manier.
Dat is gebeurd en ik ben er heel blij mee. Dat de boekhandels het uiteindelijk ook willen is een cadeau. Ik breng het als een soort van uitgever/vertegenwoordiger naar ze toe en ze nemen het. Natuurlijk ga ik niet het hele land af, dat is niet te doen, maar buiten mijn eigen streek ligt het nu ook in een aantal steden.”

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

2 thoughts on “Tip: Lopen zonder een stap te verzetten. Gedichten en tekeningen van Gaston Bannier”

  1. ha Sanne, wat mooi dat je deze parel van Gaston in je Naamlooz etalage zet. Ik hoop dat het rijkelijk gedeeld wordt. Ik ken ieder gedicht en als Gaston en ik op de hei lopen krijg ik ze soms vers van de lucht aangeleverd, dat raakt me altijd weer, ik voel me dan zo verwend! Gaston treedt ook regelmatig op als The Running Poet bij de voorstelling van Draad. Dan krijgt de voorstelling onmiddellijk meer diepgang. Gaston kiest intuitief een gedicht wat op een of andere manier bij het voorgaande aansluit. Bijzonder om mee te maken.
    De grafische vormgeving is trouwens van Wilbert de Groot, ook een Naamlozer. dit komt ervan als talenten en kwaliteit samen komen! Veel lees en geef plezier! Groeten Tjitske.

  2. Tjitske! Dankjewel voor je verhaal! Dat klinkt sprookjesachtig fijn. Ik heb mijn bericht even aangevuld met Wilbert’s gegevens want dat verdient hij natuurlijk dubbel en dwars.

Comments are closed.