Tjitske, Theater Draad

Afgelopen vrijdag was Tjitske er voor het eerst bij. Ze stelt zich hier aan jullie voor:"Tjitske heet ik omdat mijn oma erop stond mij naar haar te vernoemen. Mijn moeder had een heel andere naam in gedachten maar ging door de knieen voor de gouden geboorte-speld waar mijn naam al ingegraveerd stond. Tjitske dus. Mijn … Continue reading “Tjitske, Theater Draad”

Afgelopen vrijdag was Tjitske er voor het eerst bij. Ze stelt zich hier aan jullie voor:
"Tjitske heet ik omdat mijn oma erop stond mij naar haar te vernoemen. Mijn moeder had een heel andere naam in gedachten maar ging door de knieen voor de gouden geboorte-speld waar mijn naam al ingegraveerd stond. Tjitske dus.
Mijn vak is acteren (improvisatietheater en stemacteren)
Sinds 2001 heb ik mijn eigen theatergezelschap Theater Draad genaamd (een draad verbindt) Al bijna 5 jaar spelen we alles wat het publiek ons, meestal in intieme setting, toevertrouwt. ‘We’ dat zijn de
acteurs en muzikanten van Draad. Kijk als je wilt op www.theaterdraad.nl en maak kennis met
deze bijzondere manier van theater maken waarbij de ontmoeting centraal staat.
Wat speelt er in jouw leven wat je wel eens terug zou willen zien?
Tot ziens!"

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.