Meest beslissende moment van je leven

Bijna iedereen die gisteren op de borrel was heeft de posters in Amsterdam zien hangen. "Wat was het meest beslissende moment van je leven?". Wij waren daardoor erg geïnspireerd en aan het denken gezet. Ik heb zojuist ‘mijn moment’ toegevoegd, en over een dag zal het te zien zijn. Velen gingen mij voor, en het … Continue reading “Meest beslissende moment van je leven”

Bijna iedereen die gisteren op de borrel was heeft de posters in Amsterdam zien hangen. "Wat was het meest beslissende moment van je leven?". Wij waren daardoor erg geïnspireerd en aan het denken gezet. Ik heb zojuist ‘mijn moment’ toegevoegd, en over een dag zal het te zien zijn. Velen gingen mij voor, en het is af en toe hartverscheurend, en soms inspirerend wat je er leest. Geen idee waarom De Nederlandse Opera / Het Muziektheater dit initiatief heeft genomen, maar ik vind het erg leuk!

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

One thought on “Meest beslissende moment van je leven”

Comments are closed.